KONFIRMATION August -2021

MENU 1

Forret:

Laksesymfoni med æble, ingefær, dild og forårsløg

serveret på frisk salat med sprøde rugbrødschips

 

Hovedret:

Rosastegt oksetyksteg

Flødekartofler

Grøn salat med tomat, nektariner, frisk mozarella,

rødløg, basilikum og balsamico

Bagt blomkål med stegte svampe, ristede nødder og purløg

Spidskålssalat med melon, edamamebønner, quinoa og dild

Koldhævet brød

 

Dessert:

Hindbær tiramisu

 

Pris: 190 kr. pr. kuvert 

Tilkøb: ovnstegte kartofler og whiskysauce +25 kr.

 

MENU 2

Forret:

Soya/ingefær marineret laks med æble, bønnespirer, forårsløg,

japansk mayonaise, sesam og karse

Koldhævet brød

 

Hovedret:

Rosastegt kalvecuvette

Krydrede oksedeller

Ovnstegte kartofler

Kornsalat med squash, citronsyltede gulerødder,

fennikel, persille og grønkål

Spidskålssalat med asparges, agurk, edamamebønner,

frisk mozarella og dild

Haydari (fetacreme med bagt peberfrugt)

Koldhævet brød

 

Dessert:

Rabarber pavlova med mascarponecreme

 

Pris: 170 kr. Pr. Kuvert