Reception

Skal du holde reception, kan vi tilbyde flere forskellige indbydende, farverige og velsmagenende catering-løsninger lige til at stille på bordet.

Hvor mange forskellige retter I kunne tænke jer at servere, er op til jer. Vi anbefaler 5-8 enheder pr. person. Prisen pr. enhed er angivet i parantes. 

Receptionsmenu 1

Sæson: sommer og sensommer


Ristet brød med skagenskinke, midsommerost og sennepsmayo (20 kr.)

 

Bruschetta med bagt peberfrugt, artiskok og rucola (15 kr.)

 

Små butterdejspakker med spinat/feta fyld (10 kr.)


Laksesymfoni med æble, dild og hjertesalat serveret i bambusbåde med rugbrødschips (20 kr.)


Små portionsanrettede rabarber pavlova (20 kr.)


Hjemmelavede bountykugler (15 kr.)

 

Hjemmebagt brød og haydari (10 kr.) 

 

Receptionsmenu 2

Sæson: November, december, januar, februar


Små ruller af wraps med pulled pork, spinat, rødkål og syltede rødløg (10 kr.)


Bruschetta med pære, blå kornblomst, valnød og honning (15 kr.)


Dadler med bacon (5 kr.)


Rugbrødschips med hjemmelavet hønsesalat (15 kr.)


Ost og vindruer på pind (10 kr.)


Knækbrød med laksesymfoni med æble, ingefær og dild (20 kr.)


Rødbede med rosastegt kalvekød, peberrodscreme og karse (15 kr.)


Små stykker brownie med oreocreme (20 kr.)